Kupalarını da Alıp Ziyarete Geldiler

Sakarya Süper Amatör Kulüplerinden TEKSPOR, 29 Nisan 2009 tarihinde Eskişehir'de yapılacak olan üçüncü lig terfi maçlarına başlamadan evvel SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven’e aldıkları kupayla nezaket ziyaretinde bulundu. 

SEDAŞ İcra Başkanlığı makamına yapılan ziyarette, Tekspor adına Kulüp Başkanı Süleyman Tarım, Antrenör Tamer İlaçan ve Takım Kaptanı Zeki Nalçacıoğlu'nun Tekspor’un kazandığı kupa ile yaptığı ziyarette, SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven “Tekspor’u camiamızın takımı olması nedeniyle çok yakınen takip ediyor ve Tekspor’un başarılarından onur ve gurur duyuyoruz.” dedi.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Sakarya ilini temsilen Tekspor’un il dışında da başarılı olmasını diledi ve “Tekspor Yönetim Kurulu'nu ve teknik ekibini kutluyorum. SEDAŞ olarak, maddi ve manevi anlamda Tekspor’un yanındayız. Kulüp değişik yaş kategorilerinde 250 genç insana spor ahlakı ve disiplini kazandırırken, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutuyor. Ruhen ve bedenen sağlıklı olarak güçlenmelerine ve gelişmelerine imkan sağlıyor. Amatör bir spor kulübü için bu da en büyük gurur ve onur kaynağıdır. Tekspor’un başarılarının devamını diliyorum.”dedi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]