'Kumaşa hayat veren dokunuşlar' sergilenecek

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve SATSO 24. Meslek Komitesi işbirliği ile El Sanatları Teknolojisi bölüm öğrencileri tarafından tasarlanan nakış ve el sanatları ürünleri izleyenlerin beğenisine sunulacak.

“Kumaşa Hayat Veren Dokunuşlar” konseptli kreasyon defilesi, 28 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’de Elmas Garden Inn Otel’de gerçekleştirilecek. Vali Hüseyin Avni Coş’un teşrifleriyle, SATSO önderliğinde 24. Meslek Komitesi ve Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenecek defilede öğrenciler kendi tasarladıkları kıyafetleri sergileyecekler.

Yıl boyunca atölye ortamında hazırlanan ve tekstil sektörünün önde kumaş çeşitleri ve aksesuarları ile tasarlanan kıyafetlerle kız meslek lisesi öğrencilerinin emeklerini sergilemeleri, kendilerini sektörün şartlarında yetiştirmeleri anlamında önem teşkil ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen defile ile tekstil sektörüne eleman yetiştiren bölümlerin desteklenmesi ve günün teknolojisine uygun, çağın ihtiyaçlarını karşılayan tasarımların desteklenmesi ve sektörde kalitenin yükseltilmesi amaçlanıyor.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]