Kulüp Başkanı Aydın'dan değerlendirme toplantısı

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Spor Toto 3. Lig’in 17. haftasında Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan Sakaryaspor-Orhangazispor müsabakasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor klüp binasında yapılan açıklamada konuşan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, “ 5 ay önce Sakarya’da çok farklı şeyler konuşuyorduk sporla ilgili. Bunun geldiğimiz yerden memnun değiliz, şikâyetçiyiz. Bu şehirin beklentisi büyük. Beklentinin büyük olması bekleniyor. Şampiyonluğa oynaması gereken bir takım. Bugün geldiğimiz nokta ortada. Çok iyi kredimiz varmış iki puan farkla ilk yarıyı kapattık. Allah kader vermezse hedefimize ulaşmak amacımız. Ben Sakaryaspor’un bir ciddi sıkıntı görmüyorum. Bizimde hatalarımız oldu ufak tefek. Eksiklerimizi tamamlayıp ikinci yarıya bismillah diyerek başlayacağız. En az hata yaparak hedefimize gitmeye çalışacağız. Biz takımla puan aldık, bu takımla bu yerlere geldik. 3 - 4 tane nokta transfer yapmaya çalışacağız. Bu futbolcuların iyi motive etmek tek bu heyetinin görevi değildir. Ekmeğinize saygı gösterin diyoruz futbolcularımıza. Nerelerde hatalar yaptık onlara bakacağız bismillah diyerek Çarşamba günü başlayacağız” diye konuştu.

Maç sonrası çıkan olayları değerlendiren Aydın, “Manavgat maçından bu yana olan bütün maçlarla aldığımız cezalarla ilgili emniyetten, savcılıktan gerekli bilgileri aldık. Belki onları isim olarak vermeyeceğiz. Dikkatli olun futbola geliyorsan her türlü sonuca da katlanmalısın. Hiçbir şekilde kulübe zarar verme hakkın yok. İstemeyecek rumuzlarla sizlerle paylaşacağız. Bu zararı karşılamak kulübün görevidir” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]