Küçük Yazar Hatice'nin imza günü gerçekleşti

“Küçük Yazar Büyük Yazar” adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan Ekrem Oba İlkokulu öğrencisi Hatice Şahin herkese örnek oldu. Hikayelerden ve gündemdeki olayları hikayeleştirdiği anılardan oluşan kitabında büyüklere de çok büyük dersler veren Küçük Yazar Hatice, ileride büyük yazar olacağının sinyallerini verdi.

Eğitime verdiği desteklerle tanınan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’nun katkılarıyla bastırılan kitap ilk günden yoğun ilgi gördü. Ekrem Oba İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hatice Şahin’in, kalp içinde “Teşekkürler Öğretmenim” baskılı tişörtüyle öğretmenine büyük bir jest yapması dikkatlerden kaçmadı. "Küçük Yazar Büyük Yazar" adlı kitabın tanıtımı için düzenlenen programda ilk kitabını Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal için imzalayan Küçük Yazar Hatice herkes tarafından büyük ilgi gördü. Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal yaptığı açıklamada,“ Ortaya çıkan bu büyük başarı her türlü övgüyü hak ediyor. Daha ilkokul çağındaki bir öğrencinin kitap yazması takdire şayan bir olay. Bu güzel çalışmanın devamının gelmesini ve diğer öğrencilere de örnek olmasını diliyorum”dedi.

Ekrem Oba İlkokulu Müdürü Atilla Çetinkaya da 4.sınıf öğrencisi Hatice Şahin’i herkese örnek olacak bu büyük başarısından dolayı kutladığını belirterek,“Küçük öğrencimizin yeteneğinin ortaya çıkarılmasında emeği olan öğretmenimizi kutluyorum. Eğitime her zaman büyük destek veren Arifiye Kaykamamız Mehmet Ünal başta olmak üzere, Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]