Küçük kız oyun oynarken üzerine televizyon düştü

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Evleri küle döndü

27.04.2014 günü saat 16.15 sıralarında Müşteki İ.Ç. alınan ifadesinde; kendisinin saat 16.10 sıralarında bir akraba ziyareti için ikametinden eşi ile ayrıldığını evde oğulları M. ve M.Ç.\'in kaldığını. Misafirliğe girdiği anda oğlu M.\'in kendisini arayarak evden duman çıktığını söylediğini. Hemen elektrik şalterini kapatıp itfaiyeye haber verilmesini söylediğini, evinin kullanılamaz olduğunu beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.

Eltisiyle tartıştı

27.04.2014 günü saat 09.00 sıralarında H.S. ile eltisi N.S.arasında yaşanan sözlü tartışma esnasında birbirlerine tehdit ve hakarette bulunmuşlar. Meydana gelen tartışmaya daha sonradan M.S. ile M.S.\'ta müdahil olmuşlardır. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Binayı satmak istedi ama


27/04/2014 günü saat.12.00 sıralarında Müşteki H.K. alınan ifadesinde; yaklaşık 1 buçuk yıl önce satın aldığı ve o dönemde O.K.\'ya ait olan  binayı satmak istediğini ancak binanın eski sahibi olan O.K.ile oğulları Y.K. ve Ş.K.tarafından gelen müşterilerin taciz edildiği. Olay günü de binanın yanına gittiğinde kendisine hakarette bulunduklarını beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

Oyun oynarken televizyonu üzerine düşürdü

21.04.2014 günü saat 22:00 sıralarında H.M. ve B.M.\'nin mağdur olarak ifadeleri alınmış, şahıslar alınan ifadelerinde kızları olan S.N.M.\' nin, evin içerinde oyun oynarken televizyonu üzerine düşürdüğünü, olayın kazaen olduğunu beyan etmişlerdir, tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

9 adet ağrı kesici içti


27/04/2014 günü saat:14:30 sıralarında Müşteki G.P. alınan ifadesinde; dişi ağrıdığı için 9 adet ağrı kesici ilaç içtiğini. Bir müddet sonra kendini kötü hissettiği için hastaneye gittiğini ve gerekli tedavinin ardından hastaneden ayrıldığını beyan etmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]