"Küçük Eller Deklanşörde!"

Hendek Atikehanım Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin yıl boyunca çektikleri fotoğrafları sergilediler. \'Küçük Eller Deklanşörde\' isimli 1.Fotoğrafçılık Sergisi Muammer Sencer Caddesi üzerinde düzenlenen törenle açıldı.

Atikehanım Ortaokulu Fotoğrafçılık Kulübü Danışman Öğretmeni Muammer Yılmaz nezaretinde Öğrencilerin yıl boyunca fotoğraflandırdıkları resimlerin yer aldığı 1.Fotoğraf Sergisi öğrencilerin yanı sıra yoğun katılım ile gerçekleşti.

Sergi de 50 civarında fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. “Küçük Eller Deklanşörde” Fotoğrafçılık sergisi açılışına Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Atikehanım Ortaokulu Müdürü Kamil Duman, Öz-Orman İş Sendikası Adem Öz, Hendek Belediye Meclis Üyesi Mahmut Nedim Alkan, okul Müdürleri, Atikehanım Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Fahrettin Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, fotoğrafları tek tek inceleyerek öğrencileri tebrik etti. Hendek’te bu tür faaliyetlerin olmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen İnci, “Okullarımızda da böyle kulüplerin olması çocuklarımızı okula daha da ısındırdığı gibi geleceklerinin şekillenmesinde de önemli rol oynuyor. Çocuklar yeni meslekler tanıyorlar”dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]