Kösemusul: "Rektörümüzle gurur duyuyoruz"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “En iyi uluslararası rektör” ödülünü alacak olan Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas’ı tebrik etti. Başkan Kösemusul, “Sakarya’mız için gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda bizlerle birlikte olan Sayın Rektörümüzle gurur duyuyoruz” dedi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Bologna Süreci, akademik ve idari süreçlerin kalitesini arttıran SAÜ Bilgi Sistemi ile kalite süreçlerindeki sürekliliği sağlamadaki başarılarından dolayı Amerika’da faaliyet gösteren Uluslararası Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Derneği (AECT) tarafından “en iyi uluslararası rektör” ödülü ile ödüllendirilecek. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, üniversite sanayi işbirliğinin önemine ve kazanılan başarılara dikkat çekerek Rektör Elmas’ı kutladı.

Sakarya Üniversitesi ile paydaş olmaktan mutlu olduklarını dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul, “Üniversitemiz bizim için çok çok önemli. TEKNOKENT ve Otomotiv Şehri Sakarya Çalıştayı, Ar-Ge Çalıştayı, 3+1,7+1 ve UMDE projelerinde ortağımız olan Sakarya Üniversitemizle paydaş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sakarya Üniversitemizin kıymetli rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas hocamıza çok teşekkür ediyorum. Üniversite-Sanayi İşbirliği’nde arzu ettiğimiz başarılara ulaştık. Başarılarımız devam edecek. Güzel haberler de alıyoruz. En iyi uluslararası rektör ödülünü alacak olan Üniversitemizin kıymetli rektörü Muzaffer Elmas hocamızı kutluyorum. Sakarya’mız için gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda bizlerle birlikte olan Rektörümüzle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]