Kösemusul, Demokratikleşme Paketi'ni değerlendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi ile ilgili değerlendirilmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Mahmut Kösemusul, “Demokratikleşme Paketi, ülkemiz için büyük önem arz ediyor. İş dünyası olarak gelecekte kaliteli demokrasi ve güçlü ekonomi gerektiğine inanıyoruz. Daha demokratik ve özgür bir Türkiye ile ekonomi hedeflerimize daha kısa sürede ulaşacağız” dedi.

SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Demokratikleşme Paketinin çok önemli bir gelişme olduğunu dile getirerek paketin Türkiye için hayırlı bir adım olması temennisinde bulundu. Daha demokratik ve özgür bir ülke için gerçekleştirilecek her çalışmanın Türkiye Ekonomisi ve iş dünyasına ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Başkan Mahmut Kösemusul şunları söyledi:

“Demokratikleşme Paketi, her alanda olduğu gibi iş dünyası için de çok değerli. İş dünyası olarak gelecekte kaliteli demokrasi ve güçlü ekonomi gerektiğine inanıyoruz. Paketin ekonomik gelişimimize katkı ve refah getirmesini temenni ediyoruz.”

"Güçlü demokrasi, gelişen Türkiye demektir"

Türkiye’nin ekonomide hızla gelişmesinin sorunlardan uzak bir ülke olması ve ortak hedefler üzerinde birleşme ile gerçekleşeceğinin altını çizen Başkan Kösemusul, “Tüm erklerin ülkemizin daha demokratik ve özgürleşmesi için projeler üreterek bu sürece daha fazla katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Daha demokratik ve özgür bir Türkiye ile 2023 yılındaki 500 milyar dolar ihracat hedefimize ulaşacağız. Demokrasimiz güçlendikçe ekonomimiz çok daha gelişecektir. Güçlü demokrasi, gelişen Türkiye demektir. Bu adımların devam etmesini ümit ediyor, Yeni Anayasa çalışmalarının da uzlaşma kültürüyle kısa sürede tamamlanmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]