Korucuk'ta TOKİ çalışmalarına başlandı

Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmayla, TOKİ’nin orta hasarlı ve deprem riski taşıyan bina sahiplerine verilmek üzere Yenikent Bölgesi’nde yapılacak 466 konutluk projenin şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projeye start verdik. 22 blok ve 466 adet daire öncelikli olarak orta hasarlı bina sahiplerine ve binaları deprem riski taşıyan vatandaşlarımıza uzun vadeli ödeme şartlarıyla teslim edilecek" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, TOKİ’nin yapımına başladığı konutların şantiyesinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Daha önce orta hasarlı ve binaları deprem riski taşıyan vatandaşlarımızın için TOKİ ile anlaşarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsaları bedelsiz olarak TOKİ’ye devretmiştik.  TOKİ, teklifimizi kabul etmiş ve 466 adet daireyi kapsayan projenin sözleşmesini imzalamıştık.  İhalenin sürecini de vatandaşlarımıza duyurmuştuk.  Büyükşehir Belediyesi olarak TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projeye start verdik. 22 blok ve 466 adet daire öncelikli olarak orta hasarlı bina sahiplerine ve binaları deprem riski taşıyan vatandaşlarımıza uzun vadeli ödeme şartlarıyla teslim edilecek. Vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Şantiyemizde çalışan arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum. İnşallah kazasız, belasız bu inşaatları bitirip, vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]