Korsan gezilere katılanlara para ve hapis cezası geliyor

TÜRSAB 2. Genişletilmiş BYK toplantısına katılan TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Üyesi Serdar Sarı; Korsan ve Acentesiz Gezi ve Kültür Turu yapanlara büyük cezalar geldiğini söyledi.

TÜRSAB Sakarya’ya geliyor

Kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Üyesi olarak Sakarya’yı temsilen Konya’da gerçekleşen TÜRSAB 2. Genişletilmiş BYK toplantısına Sakarya’yı temsilen katılan Giba Turizm Serdar Sarı ile Tafi Turizm Ali Bakırtaş, korsan ve acentesiz gezi ve kültür turu yapanlara 6000₺ para cezası ile 6 Ay hapis cezası geleceğini, korsan gezi ve turlara Katılan vatandaşlara da 1750₺ TL ceza verileceğini söyledi. TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Üyesi Serdar Sarı ayrıca, 03 Aralık 2014 Çarşamba günü Saat: 09:30 da Sakarya’da faaliyet gösteren tüm turizm seyahat acenteleri ile bir toplantı gerçekleşeceğini ve bu toplantıya TÜRSAB Genel Merkezinden de Yöneticilerinde katılacağını duyurdu. Toplantı yeri ve programı için 05415093503 nolu telefondan TÜRSAB Sakarya Yöneticisi Serdar bilgi alabilecekleri bildirildi.

Vatandaşlarda yandı

Bacasıs Sanayi Türkiye Turizm’e daha çok yatırım yapmak ve özellikle korsan gezi ve tur yapanlara denetimlerin sıklaştırılması, vatandaşların TÜRSAB’a bağlı seyahat acenteleri ile gezi paket, tatil turu, uçak bileti, hac umre ve otel rezervasyonu yaptırmaları gerektiğini vurgulayan TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Üyesi Serdar Sarı, “Korsan gezi ve Tur’a hayır diyoruz. Bu konuda halkımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Korsan ve acentesiz gezi ve Kültür turu yapanlara 6000₺ para cezası kesilirken ayrıca 6 Ay hapis cezasına çarptırılacak. Bununla birlikte yine korsan gezi ve turlara katılan vatandaşlara da 1750₺ TL para cezası verilecektir. Bu konuda gezi ve turlara katılacak vatandaşlarımız daha dikkatli olmalıdır” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]