"Köprü, şehrimize hayırlı olsun"

Eski Ankara yolu güzergahındaki köprü yapım çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Toçoğlu, “Mudurnu Çayı üzerine 56 metre uzunluğunda 13 metre genişliğinde modern bir köprü inşa ettik. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesi girişinde başlattığı köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile bölgede incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Köprü yapım çalışmalarını tamamladık. Eski Ankara yolu olarak bilinen güzergahta, Çatalköprü Mahallesi girişindeki eski köprüyü yıkmıştık. Hamdolsun kısa süre içerisinde Mudurnu Çayı üzerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde modern bir köprü inşa ettik. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Projenin toplam maliyetinin 2 Milyon TL olduğunu da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz yeni projeyle bölge ulaşımını daha güvenli hale getirdik. Yeni köprünün tamamlanmasıyla güzergahı da trafiğe açmış olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kısa bir süre önce Pamukova’nın Çardak Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı da tamamlamış ve 124 metre uzunluğundaki köprüyü trafiğe açmıştık. Devam eden 4 yeni köprü çalışmamız daha var. Kısa süre içerisinde tüm çalışmalarımızı tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]