Kolu kopan işçi hayatını kaybetti

İzmit ilçesi Körfez Sanayi Sitesi’nde meydana gelen iş kazasında, kolunu torna makinesine kaptıran kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İzmit Körfez Sanayi Sitesi\'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde çalışan Kamuran Gümüş (44), önceki akşam 17.30 sularında kolunu torna makinesine kaptırdı. Kolu tamamen kopan Gümüş için olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Gümüş, önce özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alınması gereken Gümüş, iddiaya göre hastanede doktor olmadığı gerekçesiyle başka bir hastaneye sevk edildi. Bu hastaneye ise, yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kabul edilmediği ileri sürülen işçi, yaklaşık iki saat süren hastane aramaları sonucunda Gebze Anadolu Sağlık Hastanesi’ne sevk edildi. Çok kan kaybeden ve iç organları dahi zarar gören Kamuran Gümüş, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Eren Sokak\'taki evinde ikamet eden ve Figen Gümüş ile evli olan 4 çocuk babası Kamuran Gümüş\'ün, daha önce de kardeşleriyle beraber torna ustası olarak çalıştığı öğrenildi. Gümüş, geçtiğimiz yaz ayından bu yana ise, Körfez Sanayi Sitesi\'ndeki iş yerinde çalışıyordu. Gümüş’ün cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanması için Gebze’den alınarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenazenin işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği ve Ferizli Köy Camii’nde Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]