Koçcity Apartları törenle teslim edildi

Sakaryalı iş Adamı Mükerrem Koç tarafından Serdivan ilçesinde 8 Ay önce yapımına başlanan Koçcity Apartları tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya\'da İnşaat sektörünün önemli isimlerinden bir olan İş Adamı Mükerrem Koç Serdivan ilçesinde 8 Ay önce yapımına başladığı 72 Daireden oluşan, 1. sınıf full eşyalı Koçcity Apartlarını söz verdiği süreden 1 ay önce tamamlamayı başardı. Apartların tamamlanmasının ardından sade bir tören düzenlendi.
Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı MHP Erenler Belediye Başkanı Yakup Alaylı, AK Eski Sakarya Milletvekillerinden Süleyman Gündüz\'ün Ailesi gibi önemli isimlerin katıldığı sade törende konuşma yapan İş Adamı Mükerrem Koç, iddialı konuştu.

Koç konuşmasında " Ben söz verdiğim gibi 9 ayda değil 8 ayda projeyi bitirdim. Her şey hazır. İskan hazır. Hemen geçin oturun. Çok güzel bir proje yaptık. Full eşyalı. İddia ediyorum. Sakarya\'da bir benzeri yok. Yeni projelerim var. Beni izlemeye devam edin" şeklinde konuştu.

Koç daha sonra hak sahiplerine apartların anahtarlarını teslim etti. Koç ayrıca Apartların yapımında emeği geçen firmalara da gösterdikleri üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekür plaketi verdi.
Törenin son bulmasıyla birlikte hak sahipleri konutlarına geçti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]