Kocaali'de Kalkan Balığı Yakalama Yarışması

1998 yılında Bakanlar Kurulu Kararıyla Turizm Merkezi ilan edilen Kocaali İlçesi, Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği ile ortaklaşa Kalkan Balığı Yakalama ve Fotografçılık Şenliği Kocaali`de düzenleniyor.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Balık Tutkunları Derneği ile Belediyemiz olarak ortaklaşa Kocaali ilçemizde sahilde 1. Kalkan Balığı Şenliği ve Fotoğrafçılık Yarışması düzenliyoruz. Etkinliğimizi 31 Mart’ta gerçekleştiriyoruz. Hazırlıkları hemen hemen tamamladık, Bu etkinliğimize tüm balık tutkunlarını, çevre dostlarını ve deniz tutkunlarını Kocaali’ye davet ediyorum. Şenlikte yaklaşık bin kişiyi ağırlayacak şekilde hazırlık yapıyoruz” dedi.

"Yoğun katılım bekliyoruz"

Çevre illerden geceden gelecek yarışmacılarımız ve misafirlerimiz için konaklama hazırlığı içerisindeyiz diyen Acar “Şenliğimiz sabah 06:00 da başlayacak olup, 14:00 de biticektir. Protokolden yoğun katılım ve ilgi bekliyoruz. Fotoğrafçılık yarışması 12:00’da sona erecek olup, Kalkan Balığı yakalama yarışması 14:00’da sona erecektir. Yarışmanın tamamlanmasının ardından saat 15:00’da ödül töreni başlayacaktır. Katılan tüm yarışmacılarımıza çeşitli hediyeler verilecektir” diye konuştu.

Şenliği renklendirmek için Motokros gösterisi ve Karadenizli Sanatçı Oflu Kadir’in konseri yapılacak.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]