Kocaali sahilde yoğun çalışma

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın girişimleri ile Kocaali turizm bölgesinde kullanılmak aktarılan yaklaşık 700 Bin TL’lik ödenek ile alınan kilit taş, parke ve bordürlerin döşenmesine başlandı.

Kocaali Plajı Atatürk Caddesi’nde geçtiğimiz yıl ilk etap olarak tamamlanan yol genişletme kilit taş ve aydınlatma projesinin ikinci adımı atıldı. Kocaali Plajı Melodi Sitesi mevkiinden Alandere Mahallesi Islakağız Mevkiine kadar yolan yaklaşık 1100 metrelik sahil yolunda yol genişletme kilit taş kaldırım ve aydınlatma çalışması geçtiğimiz hafta içi başladı. Proje kapsamında yaklaşık 15 Bin metrekare kilit taş ve kaldırım çalışması yapılacak.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, turizm bölgesinde yapılacak olan yol genişletme, kilit taş ve kaldırım çalışmalarının kanalizasyon projesinin tamamlandığı cadde ve sokaklar dikkate alınarak ihale edileceğini söyledi. Başkan Acar ayrıca ilçe içerisinde kanalizasyon projesinin tamamlandığı cadde ve sokaklarda kilit taş ve tamirat çalışmalarının tüm hızı ile devam ettiğini ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]