Kocaali CHP İlçe Başkanı Mithat Sarı göreve başladı

Genel merkez tarafından merkez yürütme kararı ile 18 Şubat 2015 tarihinde Kocaali CHP İlçe başkanlığına Mithat Sarı getirilerek ilçe başkanlığı görevine başladı.

2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaali belediye başkanlığı için yarışan Mithat Sarı genel merkez tarafından merkez yürütme kararı ile ilçe başkanlığı görevine başlamıştır. Yeni Kocaali Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı olarak göreve başlayan Mithat Sarı “ 18-02-2015 tarihinden itibaren "Cumhuriyet Halk Partisi Kocaali İlçe Başkanı Olarak Görev aldım." Almış Olduğum Bu Yeni Görevimde Her zaman Olduğu Gibi Önceliğim "Kocaali Halkının ve İlçemizin Menfaatleri Yönünde" Var Gücümüzle Yönetimimle Birlikte Çalışmak Olacaktır, Her şey Daha İyi Bir Kocaali İçin , 2015 seçimlerine hızlı çalışarak partisini başarıya ulaştıracağını belirterek destekçisi olan herkese teşekkür etti. Sarı “Partimin bana güveninden ve partimin bana vermiş olduğu İlçe Başkanlığı görevini önümüzdeki seçimleri de dikkate alarak barış, huzur ve hızlı çalışma prensibi içerisinde çalışarak başarıya ulaştıracağımıza inanıyorum” dedi.

Mithat Sarı’nın Listesi

Genel merkez tarafından merkez yürütme kararı ile 18 Şubat 2015 tarihinde Kocaali CHP İlçe başkanlığına Mithat Sarı’nın yönetim kurulu listesinde Başkan Mithat Sarı, Yunus Şahin, Şenol Çolak, Ali Ertürk, Hüseyin Öner, Erdal Tiryaki, Sadi Sami Albayrak, Tugay Tarım, Sebahat Çiftçi, İlhan Gedik, Hülya Çömeç, Gamze Özer, Arif Şişman olarak belirlendi

(Ayşenur Elmacı)

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]