Koç Yemek Salonu, Hizmetinizde

Balıkçı Mehmet Koç ve Kardeşlerinin sahibi olduğu Koç Yemek Salonu, Camili Mahallesi’nde bulunan Sakarya Valiliği’nin yanında açılarak, hizmete girdi.

Sakarya’nın tanınmış Balıkçısı Mehmet Koç ve kardeşlerinin işletmeciliğini yaptığı Koç Yemek Salonu’nun açılışına; AKP Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler, Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik, MÜSİAD eski Başkanı Mehmet Aracı, SATSO Yöneticisi Ali Nuri Ergün, Hendek İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Düzcan, Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Adıgüzel ile siyasi parti, iş, spor ve sanat dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Boş Dükkanlar İşleyecek

Göreve geldikten sonra ilk açılışa katılan SATSO’nun yeni Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya’nın değişime doğru gittiğini ifade etti. Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’in Yenikent’teki boş dükkânlarla ilgili sorunu da cevaplandıran yenilikçi SATSO Başkanı Akgün Altuğ; bölgeden gelecek talepler doğrultusunda, boş dükkânların, işlenilebilir hale getirmek için SATSO olarak, girişim yapabileceklerini söyledi. Milletvekili Recep Yıldırım ise, hükümet olarak, bu konuda SATSO’yu destekleyeceklerini dile getirdi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]