Kızlarımız Türkiye Üçüncüsü

Eskişehir’de yapılan Büyükler Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate takımı üçüncü oldu.

Bay ve Bayan olmak üzere toplam 154 kulübün katıldığı Kulüplerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Bayan takımımız, geçen yıl finalde yenip şampiyon olduğu Sarıyer Belediyesi Bayan Karate takımına bu sefer mağlup olarak üçüncülüğü elde etti. Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Erkek Karate takımı ise yarı finalde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate takımına yenilerek 5. oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Süleyman Mısır’da takımına destek vermek, ayrıca Karate Federasyonu’nun İtalya’da yapılan Ümit-Genç Avrupa Karate Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Enes Erkan ile Avrupa Üçüncüsü olan Seval Abakoç’un derece yaparak Türkiye’nin 47 ülke arasında şampiyon olmasında büyük katkıları olduğundan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne verilen şükran plaketini almak için Eskişehir’de bulundu. Federasyon Başkanı Aydoğan Çelik tarafından verilen plaket törenine ayrıca Kulüp Müdürü Ayhan Kılıç ile Karate İl Temsilcisi Engin Genç’te katıldı.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]