Kızılcıklı'da, miting havasında kahve toplantısı

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’in seçim çalışmaları kahve toplantıları ile devam ediyor.

Başkan Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ile birlikte Perşembe akşamı Kızılcıklı Köyü’ndeki vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların yoğun ilgisine sahne olan kahve toplantısında Başkan Alemdar ve İlçe Başkanı Osman Çelik, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu ilginin 30 Mart’ta sandıklara da yansıyacağını söyledi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, AK Parti iktidarı ile birlikte ülkenin hizmetle ve yatırımla tanıştığını, Türkiye’nin sadece bölgesinde değil Dünya’da da önemli bir güç olduğunu gözler önüne serdiğini söyledi.

Başkan Alemdar da, yapılan hizmetlerden ve bir sonraki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahsederek, yönetim noktasında tüm vatandaşların söz hakkının olduğunu söyledi. Alemdar, “Serdivan Belediyesinde bu gün olduğu gibi yarın da şeffaf, katılımcı, her kesimin görüşüne önem veren yönetim anlayışını devam ettireceğiz” diye konuştu.

Alemdar, yeni büyükşehir yasası ile birlikte köylerin mahalle statüsüne kavuşacağını ifade ederek, “Serdivan’a katılacak yeni bölgelerimizle daha da güçleneceğiz. Hizmetlerimizi en uzak yere kadar götüreceğiz. Serdivan’ın merkezinde ne yapıldıysa, hangi yatırım hayata geçirildiyse burada da aynısı yapılacak. Gerçekleştireceğimiz projelerimizle Serdivan\'ımızı birlikte daha da güzelleştireceğiz” dedi.

13 bin 440 dekar alanı sulama kapasiteli baraj

Yusuf Alemdar, AK Parti döneminde tarımsal faaliyetlerin ve çiftçinin her yönden desteklendiğini, üretimin ve kazancın arttırılması yönünde önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek, bölgede yapılacak olan baraj çalışmasından da bahsetti. Alemdar, yapılacak barajın su tutmaya başladığını, İzmit\'e kadar uzanan 13 bin 440 dekar alanı sulama kapasiteli barajla vatandaşların, özellikle de çiftçinin yüzlerinin güleceğini söyledi.

Alemdar konuşmasının sonunda 30 Mart’taki yerel seçimlere değinerek, “2009’da Serdivanlı hemşehrilerimiz bize güvendi, biz de bu güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Verdiğimiz tüm sözlerimizi, vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hayata geçirmeye çalıştık ve bunu da başardık. Şimdi diyoruz ki! Siz bize güvenmeye devam ederseniz, biz de size layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]