Kızılay'dan Başkan İnci'ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Kızılay Hendek Şubesi Başkanlığı'na seçilen Sami Bağdatlı ve yönetim kurulu üyeleri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret ettiler

Bağdatlı, geçtiğimiz günlerde yapılan Kan Bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı da Başkan İnci'ye teşekkür etti.

Yeni dönemde farklılıklarını ortaya koyacaklarını söyleyen Bağdatlı,  ilk olarak Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi üye yapmak için ziyaret ettiklerini belirterek, “Ama Başkanımız bizim şeref üyemiz. Kendisi Kızılay'la ilgili her tür desteği her zaman vermiştir. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de desteğinin devam etmesini istiyoruz.“ diye konuştu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi. Başkan İnci, “Kızılay yapılan görev değişikliğiyle taze kana kavuşmuştur. Kızılay, yıllardır üstlendiği misyon gereği dünyanın birçok yerinde yardıma ihtiyacı olan insanların yarasına merhem olmuştur. Milletimizin mazluma olan bakışını Dünyanın birçok noktasına taşımıştır. Bununla gurur duyuyoruz. Daha geniş kitleleri kucaklayarak kendisini büyütmesini öneriyorum. Üye sayısını hızla artırarak, muhtarlardan, sivil toplum örgütlerine, esnaflara kadar bir çok kişiyi üye yapmanız lazım. Çünkü Kızılay, üstlendiği misyon gereği toplumun her kesimini hatta ve hatta dünyayı kucaklayan bir kurumdur. Üye sayınızın artması size güç verir” dedi.

Dernek üyeleri daha sonra Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi ve Hendek eski Belediye Başkanı Kamil Kamışoğlu'nu üye yaparak rozet taktılar.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]