Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin ilgi odağı oldu

Adapazarı şehir merkezinde modern fiziki yapısıyla dikkat çeken Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, ikinci eğitim yılında Sakaryalı öğrencilerin en çok gitmek isteği okullar arasında yerini aldı. TEOG’ta fen liselerine yerleşebilecek düzeyde yüksek puan alan öğrencilerin de tercih ettiği okul, 616 öğrencisiyle yeni eğitim yılına iddialı bir başlangıç yaptı.

Vali Mustafa Büyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yakup Kalaycı, TEOG’ta yüksek puan almalarına rağmen okullarını tercih eden 478.754 puanlı Hatice Akcan’ı, 472.751 puanlı Şüheda Karabacak’ı ve 471.825 puanlı Fatma Betül Demirel’i birer altınla ödüllendirirken, imam hatip lisesini tercih etmelerinden dolayı tüm öğrencilerini ve ailelerini tebrik ederek başarılar diledi.

2015-2016 eğitim öğretim yılı çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden okul müdürü Kalaycı, bu yıl 9.sınıflarda 306, 10. sınıflarda 310 öğrenci olmak üzere toplamda 616 öğrenciyle eğitim verdiklerini belirterek, güçlü öğretmen kadrosu ve velilerin desteğiyle bu yıl eğitimde başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]