Kitap Okuyanın Ödülü Cumhuriyet Altını

Sakarya Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi kapsamında velileri ve öğrencileri kitap okuma konusunda bilinçlendirmek ve onları kitap okumaya teşvik etmek amacıyla Merkez Atatürk İlköğretim Okulu olarak ödüllü kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Okul velilerin yoğun ilgi gösterdiği kitap okuma kampanyası için belirlenen “ Başarıya Götüren Aile” adlı kitaplar dağıtılmaya başlandı. Öğrencileri de kapsayan kampanya yarı yıl tatili bitiminde gerçekleşecek olan yarışmada dereceye gireceklere çeşitli hediyeler dağıtılacak.

BAŞARIYA GÖTÜREN AİLE

Merkez Atatürk İlköğretim Okulu müdürü Atilla Çetinkaya “Başarıya götüren aile, sınav döneminde çocuklarına destek olmak için doğru ve etkili yöntemler arayan tüm ana ve babalara kılavuz edecek bir eserdir. Bizler velilerimize bu bilinci aşılamak arzusundayız, bu nedenle başlattığımız kampanya ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şimdiden katılım gösteren tüm velilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

VELİLER VE ÖĞRENCİLER SINAVA

11.02.2010 tarihinde yapılacak sınavda dereceye girecek olan 6-7-8 sınıf öğrencilerine hediye olarak; Altın, Bisiklet, Mp3 çalar, Eşofman takımı takdim edilecek.

Veliler için düzenlenen yarışma 14.02.2010 tarihinde okul binasın da yapılacak. Birinci olan veliye Cumhuriyet altını verilecek.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]