Kitap Dostları Bu Mağazada Buluşuyor

Modern çizgisiyle dikkat çeken ve kitapseverlere hizmet edecek olan Arkadaşım Kitap, Tığcılar Mahallesi Fitaş Sokağı'nda hizmete girdi.

Yepyeni, Modern ve Ferah

Arkadaşım Kitap, 120 m2'lik yeni mağazasıyla alışılagelmiş kırtasiye görünümünü bir kenara bırakıyor ve kitap-kırtasiye adına tüm ürünleri daha kolay incelenebilir şekilde müşterilerine sunuyor.  

Gerek mekan genişliği, gerekse ürünlerin sunumu aranılanı daha bulunabilir kılıyor ve içeriye girdiğinizde hem yetkililerin güleryüzlü tutumu hem de mekanın size verdiği rahatlıkla çok daha kolay bir şekilde ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz.

Arkadaşım Kitap'ta Neler Var

İsterseniz okula gidin, isterseniz çeşitli hobilerle uğraşın ya da bir kitap kurdu olun; İlla ki burda size göre de ürünler var.




Okul Köşesi

Rengarenk okul çantaları, kalemlikler, yüzlerce çeşit boya, boy boy defterler, boyama kitapları, çizgi film CD\'leri, sanatsal malzemeler ve daha onlarca kırtasiye çeşidini buradan temin etmeniz mümkün.



Kitap Köşesi

ÖSS, DGS, SBS, KPSS sınavlarına hazırlık kitaplarını, ders kitaplarını, hikaye kitaplarını, okul kitaplarını bulabilir, yoksa sipariş edebilirsiniz. Bu kitaplarının yanısıra kültürel içerikli birçok yayınevinin kitabını da burada bulmak ya da sipariş etmek mümkün. Ayrıca Arkadaşım Kitap'ta Timaş, Nesil, İz, Carpediem,Ötüken, Epsilon, Büyük Doğu, L&M, Antik, Can Yayınları ve bu yayınevlerinden çıkan yüzlerce kitap bulunmakta.




Davetiye Köşesi

Eğer ki düğün hazırlığı içindeyseniz binlerce davetiye örneği görebilir ve seçiminizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.



Hediye Köşesi


Dost ve akraba ziyaretlerinizi minik bir hediye ile süslemek isterseniz onlarca hediye çeşidinden birini seçebilir ya da en beğendiğiniz fotoğrafı t-shirte bastırıp sevdiklerinize unutulmaz bir hatıra bırakabilirsiniz.


Kısaca diyoruz ki; siz en iyisi tüm bu alternatifleri tek bir mağazada toplayan Arkadaşım Kitap'ı bir ziyaret edin.

İrtibat Tel: 0 264 2790253-54

Arkadaşım kitap için tıklayın.
Arkadaşım kitap için tıklayın.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]