Kışlaçay Köyü'nde büyük değişim

Arifiye Kaymakamlığı ve Arifiye Belediyesi\'nin ortaklaşa çalışmaları ile Kışlaçay Köyü\'nde büyük bir değişim yaşanıyor.

Arifiye Kaymakamlığı ile Arifiye Belediyesi’nin köylerde yürüttüğü planlı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kışlaçay Köyü\'nde önce ihtiyaç duyulan sokaklarda yol genişletme çalışması yapıldı. Yağmur suyu kanalı döşenen yollarda şimdi de parke ve tretuvar çalışması yapılıyor. Köyde bulunan çocuk parkı yenilenirken, çocuklar yeni parkta gönüllerince eğleniyor. Köyde ayrıca Kışlaçayspor’a ait futbol sahasının etrafı çitlerle çevrilirken, büyük bir kapalı tribün ve yedek kulübeleri de yapıldı. Futbol sahasındaki çalışmalar tamamlandıktan sonra sahanın çimlendirmesi yapılacak.

Futbol tutkunu olan ve köyün büyük çoğunluğunu oluşturan emekli köy sakinleri yapılan çalışmalar için Arifiye Kaymakamı Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya teşekkür ederek, ”Köyümüzde bulunan ve eskiyen parkımız yenilendi. İhtiyaç duyulan sokaklarda önce yol genişletme çalışması yapıldı. Şimdi de beton parke ve tretuvar çalışması yapılıyor. Ayrıca köyümüzün gurur kaynağı Kışlaçayspor’un da sahası komple yenileniyor. Sahanın etrafı çitlerle çevrilip, kapalı tribün ve yedek kulübeleri yapıldı. Artık maçları kapalı tribünde çok rahat bir şekilde izleyebileceğiz. Sayın Kaymakamımızı ve Belediye Başkanımızı Kışlaçayspor’un maçlarında şeref konuğu olarak görmek bizleri çok mutlu eder. İkisini de maça bekliyoruz“ dediler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]