Kışlaçay, BBP'ye sahip çıktı

Büyük Birlik Partisi seçim çalışmalarına start verdi. Büyük Birlik Partisi Arifiye Teşkilatının seçim start toplantısı Kışlaçay’da gerçekleşti.

Katılımda çok sayıda genç olması dikkat çekti. Gecenin geç saatlerinde olmasına rağmen yoğun ve coşkulu kalabalık BBP’ye moral oldu. Toplantıya BBP İl Başkanı Suat Çillioğlu, BBP Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet BAYRAK,  BBP Arifiye Belediye Başkan Adayı Hakan Yazıcı  ve BBP Erenler Belediye Başkan Adayı Cemal CAN ve BBP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Melahat Üzgün Çakır  katıldı.     
    
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bayrak konuşmasında: "Bugün benim için çok anlamı bir yerden babaannemin memleketinde yani köyümde seçim çalışması yapmak benim için çok heyacanlandırdı. Kışlaçay genç evlatlarına, bu memlekete kendini adamış kardeşlerine sahip çıkacaktır. Sakarya siyaseti kendi helal kazançları ile yaparak 21 yıldır büyük bedeller ödeyen Büyük Birlik Partisi\'ne mührü verecektir" dedi.

Arifiye  Belediye Başkan Adayı Hakan Yazıcı : "Arifiye içindeki kopuklukları gidereceğiz. Arifiye’yi Büyük Birlik yapacağız. Bir çok projemizi ortak akılla  hayata geçireçeğiz. Arifiye’yi İnşallah kazanacağız!" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]