Kırca Tiyatrosu Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü

Levent Kırca Tiyatrosu, "Bir başkadır benim memleketim" adlı oyunuyla Hendeklilere tiyatro keyfi yaşattı.

Hendek Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro gösterisi Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Tiyatro Salonu´nda sahnelendi. Tiyatroyu Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkanı Şenay Sakal ve vatandaşlar izledi. Tiyatro oyununa Hendekliler yoğun ilgi gösterdi.

Hendeklileri Bol Bol Güldü

İkinci defa Hendek'e gelen ve “Bir Başkadır Benim Memleketim “ adlı oyunda, 25 kişilik kadrosuyla Levent Kırca Tiyatrosu yine Hendeklileri bol bol güldürdü. İki perde olarak sahnelenen oyunun ilk perdesinde, güneydoğu bölgesinde iş gezisine çıkan zengin bir ailenin yolda kalmaları sonucu onlara evini açan köylü bir ailenin arasında yaşanan diyaloglar mizahi bir dille anlatılırken, ikinci perdede ise Türkiye'deki adalet sistemi ve mahkemelerin birçok gereksiz dosyalarla meşgul edilmesi komik bir dille sahneye yansıtıldı.

Büyük Beğeni Topladı

Tiyatro oyunu, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Zaman zaman gülme krizine sokan oyun, zaman zaman da düşündürdü. Oyun sonunda Levent Kırca ve ekibi izleyenleri selamlarken ayakta alkışlandılar.  Oyunu izlemeye gelen Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ikinci defa Hendek'e gelerek, keyifli bir oyun sergileyen Levent Kırca ve ekibini tebrik ederek Kırca'ya çiçek verdi. Ünlü Tiyatro oyuncusu Levent Kırca, sanatsal faaliyetlere destek veren Başkan İnci'yi duyarlılığından dolayı tebrik etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]