Kına Gecesinde Çıkan Kavga, Hastanede Sonuçlandı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinden Adapazarı'na gelin getiren konvoyun önünü otoyolda kesen 2 kişi, konvoydakiler tarafından dövülerek hastanelik edildi.  

Edinilen bilgiye göre, olay Sakarya TEM Otoyolu Akyazı ile Hendek Turnikeleri arasında meydana geldi. İddiaya göre Düzce Gölyaka ilçesinde gerçekleştirilen kına gecesine katılan L.T.(26) ile B.T. (32), gelinin yakınlarıyla tartıştı. Tartışma gelin ve damadın yakınlarının araya girmesiyle son buldu.


Döverek Hastanelik Ettiler

Ertesi gün Düzce Gölyaka ilçesinden Adapazarı'na gelin K.S.'yi (26) getiren damat M.Ö. (28) ile beraberindeki düğün konvoyunun önü, otoyolda L.T. idaresindeki 54 ZH 354 plakalı ve B.T. yönetimindeki 54 SA 870 plakalı otomobillerle kesildi. Otoyolda yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle düğün konvoyunda bulunan damadın yakınları M.Ö. ile Y.Ö., araçlarıyla konvoyun önünü kesen L.T. ile B.T:'yi döverek hastanelik etti.

Gelin ve Damat Araçlarının İçinde Beklemeyi Tercih Etti


Yaralanan şahıslar, Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şahısların ihbarı üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Sakarya Tem Otoyolu Arifiye Turnikeleri çıkışında olaya karıştığı iddia edilen düğün konvoyunu durdurdu. Jandarma ve
polis ekipleri düğün konvoyundakilerin bilgisine başvururken, gelin ve damat araçlarından inmeyerek Arifiye Gişeleri Otoyol Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde araçlarının içinde beklemeyi tercih etti. 

1 Saat Bekledikten Sonra Gittiler

Damadın yakınlarından bir şahıs dayak olayını doğrularken, dövdükleri şahsın akrabaları olduğunu, şahısların konvoyunun önünü kesince dayak attıklarını söyledi. Dövülen şahısların şikayeti üzerine dayak attıkları iddia edilen M.Ö. ile Y.Ö. jandarma tarafından gözaltına alınırken, gelin ve damat 1 saat süren beklemenin ardından düğünlerini yapmak üzere Adapazarı'na hareket etti. 

Öte yandan düğün konvoyunda darp edilerek vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan şahısların tedavileri hastanede devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]