Kimse Yok Mu Sakarya Şubesi'nden Ramazan yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya şubesinin Ramazan paketleri Sakarya ilçesi Akyazı’da ihtiyaç sahiplerine verilmesi kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinden takdir topladı. Yardımlar ilçede sevinçle karşılandı.

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi ve Akyazı Muhtarlar Derneği tarafından tespit edilen ailelere, 20 kiloluk yardım paketlerinde un, yağ, şeker, reçel, çay, mercimek, makarna, nohut, pilav ve bulgur gibi temel gıda maddelerini paketler halinde yoksul vatandaşların evlerine kadar götürüyor. Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü esnaf, öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup, Akyazı\'da ihtiyaç sahipleri sevindirdi.

Dağıtımda konuşan Kimse Yok mu Derneği Sakarya Şube Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Güldalı, ”Derneğimiz Kimse Yok Mu ile Akyazı’da bulunan mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin, sosyal incelemesi üyelerimiz tarafından sıkı takip edilmektedir. Destek olan muhtarlara ve vatandaşlara çok teşekkür ederiz.” dedi.

Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Durmuşlar Mahalle Muhtarı Bekir Durmuş da yardıma vesile olanlara teşekkür ederek, "Bütün muhtarlara bilgi vererek ihtiyaç sahibi aileler sevindirilmiştir. Çok büyük hizmet yapılmıştır. Her şey için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Dağıtım organizasyonu gerçekleştirenlerin katkıda bulunanların cennetlik olduğunu ifade eden Düzyazı Mahallesi Muhtarı Hikmet Dinç ise Ramazan ayının birlik ve yardımlaşma ayı olması nedeniyle bu kutsal ayda toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığını dile getirdi. Muhtar Dinç, ”Zenginle fakirin duygusal olarak buluştuğu, alan el ile veren elin birbirine kenetlendiği Ramazan’da hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere köyümüzde de dağıttık” diye konuştu.

Dernek gönüllüsü ve Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu Müdürü İlhan Dinç, Kimse Yok Mu\'nun yurt içinde ve dışında benzer yardım kampanyalarını sürdürdüğünü vurgulayarak, ”Kardeşliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Kimse Yok Mu, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yardım faaliyetleri yapıyor. Ramazan ayı, sevinçlerin daha derin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderildiği özel günler. İhtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtmaktan çok mutluyuz. Yüzlerce ailenin mutluluğuna şahit olduk. Emeği geçen Akyazı esnafına, halkına ve Kimse Yok Mu Derneği’ne, gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yardım kolileri ihtiyaç sahibi kişilere imza karşılığı teslim edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]