"Kimse AK Parti Üzerinden Kendine Prim Sağlamasın"

AK Parti Sakarya İl Başkan Şenol Morgül, MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın Enver Toçoğlu aleyhinde yazılar içeren broşürlerin AK Parti’nin taşeron adayları tarafından dağıtıldığı yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Şenol Morgül, “Biz, işimiz hizmet gücümüz millet diyor, milletimizin desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Kimseyle işimiz yok. Hiç kimse bizim üzerimizden kendine prim sağlamaya çalışmasın” dedi.


Milletimiz Kavga Değil Hizmet Bekliyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Şenol Morgül,. MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu’nun geçmiş dönemlere ilişkin olarak aleyhine dağıtılan broşürlerin, AK Parti’nin taşeron adayları tarafından dağıtıldığını yönündeki habere tepki gösterdi.

Broşür dağıtımının AK Parti ile yakından ilgisinin bulunmadığını belirten İl Başkanı Morgül, “Biz seviyeli siyaset yaparız. Seçimi karalama ile değil sandıkta kazanırız. Bu anlamda bizim kimseyle işimiz yok. Hiç kimse bizim üzerimizden kendi reklâmını yapmaya çalışmasın. Belden aşağı vurmalarla bu iş olmaz. Halkımız kavga değil, hizmet bekliyor. AK Parti milletine hizmet etmenin heyecanını duyanların partisidir. Biz projelerimizle, milletimize hizmetlerimizle anılmak istiyoruz. AK Parti siyasetin tek limanının ahlak olduğuna inananların partisidir’ dedi

AK Parti’yle ilgisi yok

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Toçoğlu ile ilgili yayınların ortaya atılmasının AK Parti’yle hiçbir ilgisi olmadığını belirten AK Parti İl Başkanı Şenol Morgül, basında broşürlerin AK Parti tarafından dağıtıldığı yönünde haberler çıkmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamasının yanlış anlaşılmış olduğunu ifade eden Morgül “Sayın Erdoğan açıklamasında AK Parti’ye yaranmak isteyenlerin broşürleri dağıtılğını belirtmiştir. Söz konusu broşürlerden biz de gazeteler aracılığıyla haberdar olduk. Bu tür karalama girişimleriyle seçim almak gibi bir düşüncemiz yoktur. Bu AK Parti’nin siyaset ahlakına uygun değildir. Biz siyasetimizi seviyeli ve dürüst yaparız. Durumun kesinlikle AK Parti’yle bir ilişkisi yoktur.” şeklinde konuştu.      

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]