Kimi bisiklete biner kimi silindire...

Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu, asfalt işçileri ile birlikte kürek salladı, kepçeye bindi, silindire binerek çalışmalara katkıda bulundu.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, belediyeye gelmeden önce sabahın erken saatlerinde şehrin muhtelif yerlerinde yapılmakta olan çalışmaları bizzat yerinde incelemeye devam ediyor. 32 Evler Mahallesi\'ndeki sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen İspiroğlu, silindir aracına kullanarak asfalttı sıkıştırdı.

Başkan İspiroğlu, "bazen hemşerilerimizden bu gibi şeyler geliyor. Bizim bölgemizi bizim sokağımızı niye atladınız gibi. Özel bir şey yok. Bizim hassasiyetimiz mümkün olduğu kadar altyapı bitsin. Benim bulunduğum süre içerisinde belediye başkanlığım dönemimde hiçbir insanımıza hiçbir kardeşimize farklı bir şekilde muamele etme şansımız yok. Hiçbir kimseye özel bir iş yapma şansımız yok. Herkes bizim kardeşimizdir. Bu şehirde yaşayan herkes bize oy versin vermesin fark etmez, verirse daha çok memnun oluruz. Ama hizmet anlamında hiçbir ayırım yapmayız. Siyasi bir ayırım olmaz Bu bizim inancımızda da yoktur anlayışımızda da yoktur. Birde şunu söyleyeyim. Bütün sokaklara varıncaya kadar bir anda bitirme şansımız yok. Böyle bir algıda oldu. Biz genel olarak bunu söyledik ama bu şu demek değildi. Küçük noktalara varıncaya kadar her tarafı bitireceğiz. Böyle bir şey yok ama genel anlamda vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kurtaracağız diye bir hedefimiz vardı. Dünyanın sonu değil, eksik olursa inşallah önümüzdeki zaman içerisinde tamamlama şansımız var. O açıdan hemşerilerimizin bize bu konuda biraz daha müsamahalı davranması gerekir diye düşünüyorum" dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]