Kim bu Atilla Albuyur ?

Herkesin ve her kesimin Serdivan Belediye Başkan Adayı, Atilla Albuyur.

Yıl 1973

Sivas\'ta doğdu. Sekiz yaşına kadar elektrik, radyo, televizyon, telefon nedir bilmeden, görmeden Anadolu’nun yoksul bir köyünde büyüdü, 5 yaşında ilkokula başladı. Köyünde tarlaya da gitti, çobanlıkta yaptı.

Yıl 1981

Babaları, çocukları eğitimlerine devam edebilsin diye Yakacık / Kartal / İstanbul’ a göç ettiklerinde  4. sınıf öğrencisiydi.
İlk, Orta ve Lise öğrenimi sürecinde ayakkabı boyacılığı, limonata satıcılığı, ayaklı seyyar gazete satıcılığı, kahvehanede çaycılık ve garsonluk, teneke kutu fabrikasında işçi olarak çalıştı.

Yıl 1989

Kartal Lisesi Fen Bölümü\'nden mezun oldu. Sıcak satış elemanı, Büyük Ada Anadolu Kulübü\'nde komi, konfeksiyon fabrikasında kalite kontrol ve ütücülük, emlak ve inşaat sektörlerinde tecrübe edinirken kendini geliştirmek için özel bir kursta 21 ay boyunca İngilizce ve 12 ay boyunca bilgisayar programcılığı kursları aldı.

Yıl 1991

Kendisine bugünün kapılarını açan Harput İnşaat’ta ön muhasebe elemanı olarak işe başladı. Logo ve muhasebe eğitimi aldı. Kısa süre içinde yöneticilerin güvenini kazanarak işletmenin satın alma, pazarlama ve muhasebe işlerini yönetti. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi\'ne kayıt yaptırdı.

Yıl 1995

Tecilini iptal ettirip İzmir Yeni Foça\'da Jandarma Komando olarak vatan borcunu ödemeye hazırlanırken 6 yıl aradan sonra  Gazi Üniversitesi İnşaat Teknikerliği Bölümü\'nü kazandı. 1995 ile 1997 yılları arasında Çorum\'da iki yıl boyunca gündüzleri inşaat malzemecisinde çalıştı, akşamları üniversiteye gitti, geceleri radyo dj olarak çalıştı.

Bugün evli  ve iki çocuk sahibi olduğu iş ve hayat ortağı olan Sayın Ferya Albuyur (KUTLUĞ) hanımefendi ile tanıştı. Üniversiteyi Bölüm 1.’si olarak bitirip Mühendislik Fakültelerine dikey geçiş ile kayıt yaptırma hakkı kazandı.

Yıl 1997

Mühendislik Fakültesi\'ne 2. sınıftan başlamak için Sakarya Üniversitesi\'ni tercih etti. Aynı yıl ilk kez adım attığı Sakarya\'da kurucu ortağı Sayın Necmi Erhan Kahraman’ın finansman desteği ile Albuyur İnşaat Ltd. Şti.’ni kurdu.

1998 yılında üniversite aşkı ile evlendi.

1999 yılında 17 Ağustos Depremi\'ni birlikte yaşadık, ev ve iş yeri hasar gördüğünde henüz öğrenci ve kiracı konumundaydı. Hayaller yıkılmış ama pes edilmemişti.

2000 yılında Ferhat Kerem, 2007 yılında Yunus Emre dünyaya geldi. 2 kez baba olma kısmetine nail oldu.

2002 yılında üniversiteden mezun olduğunda 29 yaşındaydı.

2004 yılında Ankara İl Jandarma Alay Komutanlığında Jandarma olarak vatan borcunu ödediğinde işletmeleri, şirket ortağı ve hayat arkadaşı olan Sayın Ferya Hanım’ın yönetimindeydi.

Sakarya\'ya Alarko, Vaillant, Baymak, Bosch ve Vitra bayiliklerini kazandırdı.

2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bünyesinde İMMO’nun organizasyonunda açılan eğitim ve sınav sonucunda Kamulaştırma Bilirkişisi olmaya hak kazandı.

2011 Yılında Gençlik hayalini gerçekleştirmek için işinden ve ailesinden uzak kalmak pahasına, dengeleri kurarak 16 Hafta boyunca İngiltere\'de İngilizce eğitimi aldı.

Atatürk Vakfı, Sakarya Ticaret Odası (SATSO), Sakarya Müteahhitler Birliği (SMBD) ve Sakarya Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD) gibi vakıf ve derneklerdeki üyelikleri devam etmektedir.

Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Asya\'da onlarca ülkeye iş ve seyahat amaçlı ziyaretler yaptı.

Performans Yönetimi, Liderlik, NLP Master Practitioner, Arabulucu ve Müzakerecilik, Dış Ticaret Eğitimleri, Hafıza Teknikleri ve Zihin Haritaları eğitimleri aldı.

Şimdi başarı odaklı bu kişiliğini, mesleki yetkinliklerini, bilirkişilik vasıflarını, yıllara yaygın ticari deneyimini, yöneticilik becerilerini önceliği çocuklar ve kadınlarımıza vermek sureti ile Serdivan için kullanmaya, paylaşmaya aday oluyor.

Sizde takdir eder ve destek olursanız ben hizmet etmeye, sizin için düşünüp sizin için üretmeye hazırım.


facebook


twitter

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]