Keskin viraj artık daha güvenli

Sakarya Spor Salonu ile Serdivan AVM arasındaki yol üzerinde bulunan keskin virajda yeni bir çalışmanın başladığını belirten Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Yol üzerine inşa edeceğimiz dönel kavşak ile hem keskin virajı yumuşatacak, hem de Süleyman Binek Caddesi’ne giriş ve çıkışları rahatlatmış olacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ana arterler üzerinde kavşak çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Süleyman Binek Caddesi üzerinde yeni bir çalışmanın başladığını duyuran Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Yazlık Bölgesi - Serdivan AVM arasında ulaşım sağlayan yol üzerindeki keskin virajın yumuşatılacağını ve bölgede dönel kavşak yapılacağını belirtti.

Yolcu, “Süleyman Binek Caddesi ile Mehmet Akif Caddeleri arasında bulunan keskin virajda bir çalışma başlattık. Yol üzerine inşa edeceğimiz dönel kavşak ile hem keskin virajı yumuşatacağız hem de Süleyman Binek Caddesi’ne giriş ve çıkışları rahatlatmış olacağız. Serdivan Sakarya Spor Salonu ve Yazlık Bölgesi’ne ulaşımı daha da rahatlatacak projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacağız” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]