Kentsel dönüşüme Başkan Toçoğlu'ndan destek

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Sapanca Kentsel Dönüşüm Projesi\'ni desteklediklerini söyledi.

TOKİ ve Sapanca Belediyesi işbirliği ile yapımına başlanacak olan Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi\'yle ilgili açıklama yapan Başkan Toçoğlu; şehrin gelişmesi, daha yaşanabilir bir kent kimliğine sahip olabilmesi için bu tarz dönüşüm projelerine destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Vatandaşlar mağdur edilmeden hayata geçirilmeye çalışılan Sapanca Dönüşüm Projesi\'nin ilçe için bir şans olduğunu kaydeden Toçoğlu, "Bugün bölgede hayata geçirilmek istenen proje, Sapanca için büyük bir şanstır. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve istiyoruz ki Sakarya büyüsün, gelişsin, daha yaşanabilir bir kent olsun. Bu, durup dururken kendiliğinden olacak bir şey değil. Bunun için bu tarz projeler geliştirip hayata geçirmek gerekir. Eğer proje yapmazsanız, hizmet üretmezseniz nasıl gelişeceksiniz? Sapanca’da uygulanması istenen dönüşüm projesi gibi çalışmalarla Sakarya’nın önünü açabiliriz. Her yapılan yeniliğe karşı çıkmak doğru değil. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Sorumluluk almaktan kaçamayız. Hak sahipleri mağdur edilmeden hayata geçirilecek Sapanca Kentsel Dönüşüm Projesi\'ni destekliyoruz. Kimse bir yere gönderilmeyecek. Herkese yetecek kadar konut inşa edilecek. Ayrıca, konut yapılan vatandaşlarımıza seçme şansı da verilecek. Aileler yine bir arada oturabilecekler” diye konuştu.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]