'Kentsel dönüşümde en önde giden belediye Erenler'

AK Parti Erenler 25. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, kalabalık bir katılımla Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı.

Toplantıya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ve Muhammet Kıratlı, AK Parti Milletvekili aday adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Demirkapı, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Teşkilat mensuplarından üç kişinin hasta olmasından dolayı onlara geçmiş olsun dileklerini bir kez daha ileten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “İlçe Başkanımız Resul Erdoğan Yılmaz anjiyo oldu. Halkla İlişkiler Başkanımız Alim Karakaya ameliyat oldu ve Ali Keskin’de rahatsızmış kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ileterek Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmasının devamında; “İlçemiz genelinde tüm vatandaşlarımıza hizmet ulaştırmaya aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Yerel seçimler öncesinde Belediyemizin 50. Yılında 50 proje ile yola çıkmıştık ve o doğrultuda projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Çanakkale Zaferinin 100. Yılını dolu dolu geçirdik. Bu çerçevede 4 gün süren bir etkinlik ile Sakarya genelinde en muhteşem program yapan belediye olduk. Etkinliklerimizin 4. Gününde de “Çocuklarımızı Tarih ile Buluşturuyoruz” projemiz kapsamında rehberler ve öğretmenler eşliğinde çocuklarımızı Çanakkale’ye götürdük. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Kentsel Dönüşüm çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm konusunda Türkiye’nin en önde giden belediyesi. Şu ana kadar inşaata başlayan tek belediyeyiz. İlk protokol imzalayan ilk ihaleye çıkan ilk inşaatları yapan belediye biziz ve Türkiye’nin lideriyiz” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]