Kentpark'a yeni kafeterya yapılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta inşa edilen yeni kafeterya çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kentpark’a tasarımı ve görüntüsü ile renk katacak kafeterya inşaatımızı sürdürüyoruz. Kentpark’ın doğal dokusu ile tamamen uyumlu olacak kafeteryayı kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kentpark’ta inşa edilen yeni kafeterya çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Hemşerilerimizin günün stresinden uzaklaştıkları ve yoğun ilgi gösterdikleri Kentpark’ta Tarihi Çark’a uyumlu olacak şekilde yeni bir kafeterya inşa etmek için çalışmalara başlamıştık. İnşaatımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

Kafeterya çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “Tarihi su çarkı yapısının stilize edilerek tasarlanan kafeterya tamamen Kentpark’ın doğal yapısı ile uyumlu olacak. Ana taşıyıcıları çelik olan kafeteryada diğer malzemelerimiz tamamen ahşap. Kafeteryamızın iç kullanım alanı 390, verandası 150 ve terası da 390 metrekare olacak. Kafeteryayı kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]