Kent Park'ta çocuk şenliği başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, \'Gülen Çocuklar Şenliği\' başladı. Kentpark\'a akın eden çocuklar, ödüllü resim yarışmalarına katılarak yetenekleri sergilerken kurulan şişme oyun parklarında doyasıya eğlendi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bir ilke daha imza atarak, \'Gülen Çocuklar Şenliği\' düzenledi. Kentpark\'ta düzenlenen şenliğe akın eden Sakaryalılar çocukları ile birlikte doyasıya eğlendi. İlk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ödüllü resim yarışmasına katılarak yeteneklerini sergileyen çocuklar daha sonra animasyon gösterilerine katıldı ve kendileri için kurulan şişme oyun parklarında eğlenceli anlar yaşadı. Kostüm karakterlerle birlikte yüzlerini boyayan çocukların neşesi görülmeye değerdi.

Gülen Çocuklar Şenliği hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, "Şenlik kapsamında düzenlediğimiz ödüllü yarışmalar ile hem çocuklarımız yeteneklerini keşfediyor hem de kurulan oyun grupları ve gerçekleştirilen etkinliklerle doyasıya eğleniyorlar. Gülen Çocuklar Şenliğimiz, Pazar günü de devam edecek" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]