Kent Park, Konser Etkinliklerine Ev Sahipliği Yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin eski Zirai Donatım fabrikası arazisi üzerine kurduğu Kent Park şehre güzellik kattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Kent Park'ın önümüzdeki haftalarda konser etkinliklerine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Eski Zirai Donatım Kurumu Fabrikası arazisine inşa edilen ve yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş alanına sahip, Kent Park'taki doğal ağaçlar korunarak tüm yüzey çimlendirildi. Parktaki 14 bin metre karelik gölet de ise su kayağı yapılabilecek. Botanik zenginliği ile, Sakarya'lılara gündelik hayatın stresinden uzaklaşabilecek bir ortam sunan Kent Park'ın çimleri Çark Deresi'nden alınan su ile sulanıyor. Tenis kortu ve kapalı yüzme havuzu inşaatının da sürdüğü parkta, ayrıca aile gelişim merkezi kurularak ailelere danışma hizmeti verilecek.

Kent Park'ta çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Duran, "Önümüzdeki haftalarda Kent Park konser organizasyonları başta olmak üzere bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kent Park'ın hemşehrilerimizin en fazla tercih ettiği dinlenme mekanlarından biri olacağını biliyoruz. Şehre böyle bir güzelliği kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]