Kent Park artık daha yeşil

Kent Park’ta başlatılan yeşil alan genişletme çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Tamamlanan yeşillendirme çalışmalarımızla Kent Park artık çok daha yeşil” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, Kent Park’ta başlatılan yeşil alan genişletme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Vardar, “Daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Kant Park içerisindeki Özel İdare Lojmanları’nda yıkım çalışmalarını başlatmıştık. Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında mevcut binaları yıkmıştık. Hemen ardından hafriyat atıkları nakil çalışmalarını tamamlayarak, ekiplerimiz yeşillendirme çalışmalarına başlamıştı. Şimdi ise yeşillendirme çalışmalarımızı tamamladık. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Şehrin estetiğinin en önemli öncelikleri olduğunu da kaydeden Türker Vardar, “Şehrin geneline yeni parklar, yeni sosyal alanlar kazandırıyoruz. Kent Park’ta hafriyat nakil çalışmalarının tamamlanmasının ardından Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarını tamamladı. Kent Park’taki yeşil alanları genişletmiş olduk. Çalışmalarımız kapsamında şehrimizin genelinde; kavşaklarda, orta refüjlerde ve şehrin girişlerinde de çiçek ekimi çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin estetiğine katkılarımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]