Kent Meydanı'nda alacak verecek kavgası

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Hakaret ve tehdit

31.07.2014 günü saat 19.16 sıralarında müracaatta bulunan müşteki S.İ. ifadesinde, yaklaşık 7 yıldır tanıdığını ve son 3 yıldır görüşmediği T.E. isimli şahsın sürekli telefonda arayarak ve mesaj yoluyla hakaret ve tehdit ettiğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Kent Meydanı\'nda kavga

31.07.2014 günü saat 14.30 sıralarında P.O., Kent Meydanı civarında şüpheli  E.E. tarafından alacak verecek meseli yüzünden darp edilmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Eşinden ve çocuğundan haber alamıyor

31.07.2014 günü polis merkezimize gelerek müracaat eden M.Ç., yeni evlendiği eşi Z.Ç.\' in arkadaşıma gidiyorum diyerek evden çıktığını, bir daha da geri gelmediğini, telefon açtığında kendisine ulaşamadığını, eşinin yanında bir yaşındaki kızları E.Ç.\' inde bulunduğunu, eşinden ve çocuğundan haber alamadığı için endişelendiğini beyanla müracaatçı olmuş kayıp şahsın aranması ve bulunması çalışmalarına başlanmıştır.

Mantar zehirlenmesi

31.07.2014 günü Ö.S.,  toplamış olduğu mantarları yemesiyle zehirlenmiş, tedavisi yapılmış olup olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

Gürültü ve ev dikizleme kavgası

31.07.2014 günü saat:11.00 sıralarında Y.Ö., M.C.Ö.ile yan bina komşusu R.A.Ç. arasında gürültü yapma ve evi dikizleme meselesi nedeniyle küfür eden tehdit olayı meydana gelmiş, olayla ilgili düzenlenen tahkikat evrakı C.Başsavcılığına ikmalen gönderilecektir.

Park halindeki minibüs alev alev yandı

01.08.2014 günü saat:03.30 sıralarında müşteki E.K.\'a ait park halinde bulunan 54 LK Plaka sayılı 1999 Model beyaz renkli H. marka minibüste bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülmüş, müşteki  kimse ile husumeti olmadığı için yangın olayının kasten birilerinin yaktığını düşünmediğini belirtmiş, olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]