Kent Meydanı, Ramazan Gecelerine Renk Katıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Konserlerden orta oyunlarına, dinletilerden yarışmalara kadar birçok etkinliğin düzenlendiği ramazan akşamlarına Sakaryalılar büyük ilgi gösteriyor.

Etkinliklerin dün akşamki bölümüne Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da katıldı. Kent Meydanı'nda açılan stantları tek tek dolaşan Başkan Toçoğlu, vatandaşlarla birlikte Karagöz - Hacivat oyununu, Sanat Müziği konserini ve ateş yutan adamın gösterisini de izledi.

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Toçoğlu, kendisine ikram edilen taze mısırın da tadına baktı. Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerin şehre ayrı bir hava kattığını söyleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Ramazan akşamlarımız çok renkli. Hemşerilerimiz Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösteriyorlar. Her gün yüzlerce vatandaşımız bu meydanda buluşuyor. Aslında bu ramazan ayının bereketi. Birlik beraberliğimize katkı sağlayan bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Bu akşam ramazan sevincini hemşerilerimizle paylaşmak için buraya geldik. Gerçekten ben de çok güzel vakit geçirdim. Tekrar herkesin ramazanını kutluyorum” dedi.

Başkan Toçoğlu, Kent Meydanı ziyaretinde çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Toçoğlu, çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]