Kent Bank, hizmet vermeye devam ediyor

Serdivan Belediyesi’nin ödüllü projesi SEKOP(Serdivan Kentsel Otomasyon Projesi) kapsamında, 2010 yılından bu güne kadar hizmet vermeye devam eden Kent Bank, yenilenen yüzüyle vatandaşların her türlü işlemini onların adına takip ederek, sonuçlandırmaya devam ediyor.

Kentsel Otomasyon Projesi kapsamında çalışmalarını yürüten Kent Bank-Resepsiyon uygulaması ile vatandaşlar işlemlerini halletmek için birimler arasında gezmek zorunda kalmıyor. Belediyeye gelen vatandaşlar kendilerine ikram edilen çaylarını yudumlarken işlemleri Kent Bank personeli tarafından hallediliyor. Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kent Bank sayesinde belediye içerisindeki tüm hizmetlerin tek bir noktadan çözüme kavuşturulduğu vurgulanırken ayrıca vatandaşların birime internet üzerinden ya da telefonla da ulaşabildikleri ve belediyeye gelmeden de taleplerini ileterek, işlemlerini takip edebildikleri belirtildi. Kent Bank sistemin de vatandaşların, emlak sicil kayıtlarının açılması, gayrimenkullerin satış işlemlerinin yapılabilmesi için bankadan kredi talebinde bulunulduğunda kredi müracaatlarının onaylanması ile ilgili ekspertizlere bilgilerin dijital ortamdan ulaştırılması gibi hizmetlerden hızlı bir şekilde faydalanabildikleri ifade edilirken proje, ruhsat, iskan, kroki aplikasyon, imar durumu evraklarının da vatandaşa arşive gitmeden verilebildiği belirtildi.

Kent Bank - Resepsiyon uygulaması ile amacın, iletilen tüm istek ve taleplerin en kısa sürede sonuçlandırılması ve vatandaş memnuniyetinin en üst seviyeye çıkarılması olduğu ifade edildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]