Kendisine bıçakla saldıran eski damadını öldürdü

Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde bir süre önce boşandığı eski eşini geri götürmek isteyen 24 yaşındaki Kerim Y., bıçak çektiği kayınpederi tarafından yine bıçakla öldürüldü.

Sakarya’nın Karapürçek İlçesi’nde oturan Kerim Y., bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşandı. Eşi de 3 çocuğunu yanına alıp Darıca’da oturan babası 46 yaşındaki Şenol A.\'nın evine yerleşti.

Dün Sakarya’dan Darıca İlçesi’ne giden Kerim Y., eski kayınpederi Şenol A.’ya ait mermer atölyesine gelerek eşiyle barışmak ve onu geri götürmek istediğini söyledi. Daha önceden eşine şiddet uyguladığı belirtilen eski damadının bu talebini reddeden Şenol A. ile Kerim Y. arasında tartışma çıktı. "Eşimi ve çocuklarımı almadan buradan ayrılmam" diyen Kerim Y., iddiaya göre bir anda üzerinde taşıdığı bıçağı çekerken, Şenol A. da işyerinde eline geçirdiği bıçakla karşılık verdi. Bıçaklı kavgada eski damat karnından ve göğsünden, kayınpener ise sırtından yaralandı.

İki yaralı çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulanslarla Darıca’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahaleye rağmen Kerim Y. yaşamını yitirdi. Şenol A.’nın tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.
Darıca ilçesinde, kayınpederi tarafından bıçakla öldürülen Kerim Y., memleketi Sakarya’da toprağa verildi.

Karapürçek ilçesi Teketaban mahallesinde oturan Kerim Y., Darıca ilçesinde kayınpederi ile tartışması sonucu kayınpederi tarafından bıçaklandı. Kerim Y., Teketaban mahallesinde cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi. Gencin cenazesine katılan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, baba Fehmi Y.'yi teselli etti. Cenazeye çok sayıda vatandaş katıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]