Kendileri Küçük Hünerleri Büyük!

Özel Şahin İlköğretim Okulu 5/A ve 5/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Fahriye IŞIK ve Fatma ZİNCİR nezaretinde Kültür Müdürlüğü Ahmet Faik Kültür Merkezi Salonu’nda muhteşem bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul müdürü Turan IŞIK’ın konuşmasının ardından koro birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

İngilizce piyes ve gösterilerle devam eden etkinlikte öğrenciler enstrümanları ile performanslarını sergilediler. “ Cimri ” konulu monolog izleyenleri keyiflendirirken, okunan şiirlerle devam etkinlikte “Dişçi” ve “Baloncu “ adlı oyunlarda öğrenciler performanslarını sergilediler.

5/A ve 5/B sınıfı kız öğrencilerinden oluşturulan ekip hareketli müzikler eşliğinde muhteşem bir step gösterisi gerçekleştirdiler. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik monologlar ve enstrümantal performanslarla devam etti. 
 
Gecenin sürpriz oyunu Kına Gecesi’nin canlandırılması oldu. Kına gecesinde yaşananlar ve yapılanların anlatıldığı keyifli oyunun ardından Artvin Halk Dansları başarılı bir şekilde sahnelendi. Bilecik, Çiftetelli danslarının da başarıyla sergilendiği etkinlikte yine 5.sınıf erkek öğrencilerden oluşan Zeybek oyunu izleyenlerden bol bol alkış aldı. Saz çalarak türküler söyleyen öğrencilerin bireysel performansları göz doldurdu. 

Gece öğrencilerin ve öğretmenlerin 10. Yıl Marşı’nı coşkuyla seslendirmesi ile son buldu.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]