Kendi içinizden Belediye Başkanı seçmek ister misiniz?

Kendi içinizden bir Belediye Başkanı seçmek ister misiniz?

Sizler gibi Sakarya’ya 1997 yılında öğrenci olarak gelen, üniversite aşkı ile evlenen ve İnşaat Mühendisliği Fakültesi\'nden mezun olan ve öğrenciyken kurduğu Albuyur Ltd. Şti.’nde iş hayatına atılan bir belediye başkan aday adayına destek olmak ister misiniz?

Gelin, üniversite gençliğinin Sakarya’daki gücünü hep birlikte gösterelim.
Gelin, bu yerel seçimlere birlikte hazırlanıp, gençliğin damgasını vuralım.

Önemsenmenizin, ciddiye alınmanızın artık vakti gelmedi mi?
Size bir parti çatısı altında toplanmanızı değil; sizleri dinleyen, sizleri anlayan, işinin ehli ve sizleri temsil etmeyi hak eden bir aday ile birlikte çalışmanızı öneriyorum.
Müsade ederseniz ben sizleri temsil etmeye adayım.
Sizlerde takdir ederseniz birlikte çalışabilir, birlikte üretebilir ve hep birlikte başarabiliriz.
Sizlerden oyunuzu değil, başarımıza ortak olmanızı istiyorum.

Sizler için gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerden bazıları;

Spor komplexi (Birlikte Şekillendireceğiz)

Bünyesinde futbol, basketbol, tenis, okçuluk, yamaç paraşütü, yürüyüş ve koşu parkurları, dinlenme ve sosyal yaşam alanları barındıran bir komplex ve üniversite işbirliğiyle kurulacak spor kulüplerinden yararlanma imkanı (Yelken, kürek v.b.), ilimizdeki olimpik yüzme havuzumuzdan da faydalanmanız sağlanacaktır.

Bisiklet istasyonları

Sakaryamız düz bir ova, şehiriçi ulaşıma neden para ödeyelim ki?

Birkaç noktada bisiklet istasyonlarımız olsa, bu noktalardan bisikletleri alıp, güvenlikli, temiz ve nitelikli bir bisiklet yolunu izleyerek, gitmek istediğimiz merkeze bisikletlerimizle ulaşsak güzel olmaz mı? (Bisiklet istasyonlarının yerlerini birlikte belirleyeceğiz.)

Kütüphane (Çok Fonksiyonlu)

Özgür bir kütüphanemiz olsa; ders çalışma, internet ve bilgisayar kullanabilme imkanı verse,  dilediğim kitap, dvd ve vcd’ yi ödünç alabilsem. Haftaiçi 08:00 - 22:00‘ye kadar, haftasonları 10:00 - 18:00’e kadar açık olsa. Kütüphanemizin yanında veya içinde bir kırtasiye ve kitapçı olsa...
Kişisel gelişim kulübü

Mesleki ihtiyaçlarımıza göre sizi farklı kılabilecek, tamamlayıcı ve nitelikli eğitimlerden bazıları;

Hedef ve hedef belirleme yöntemleri, diksiyon ve güzel konuşma sanatı, pazarlama teknikleri, etkili iletişim, performans yönetimi, NLP, müzakere ve arabuluculuk eğitimi...
Kahvaltı ve yemek

Serdivan’da sabah kahvaltısını (1,5 TL) ve akşam yemeklerinizi (2,5 TL) sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sizlere sunsak, kafeteryamızda 25 kuruşa çay, 50 kuruşa kahve içebileceğiniz size özel bir mekanınız olsa...
Öğrenci marketi

Sakaryamızın bereketli topraklarında, vefalı çiftçilerimizin ellerinde yetişen organik kahvaltılıklarınızı, sebze ve meyvelerinizi alabileceğiniz size özel bir marketiniz olsa!

Barınma (Aile yanında ekonomik barınma)

İhtiyaçlarınıza alternatif; konforlu, güvenilir ve ekonomik çözümler üretsek...

Mesela sizler için yanlarında kalabileceğiniz aileler bulsak (yalnız yaşayan, ya da yetişkin tek çocuğu olan aileler) ve bunlar bir odalarını sizlere açsalar!

Kalacağınız odanın içinde olması gerekenleri bir standarda bağlasak (yatak, baza, elbise dolabı, çalışma masası, sandalye, tv, internet, ayna, zemin kaplaması ve diğer konfor şartlarını sağlasak) banyo ve sıcak suyu kullanabilseniz, yemek, kahvaltı, çamaşır ve ütü ihtiyacınız bu ailelerce karşılansa!

Memnuniyetiniz ölçülse, beklentileriniz ve standartlar sağlanmaz ise aile değişikliği talebiniz garanti edilse, böylesine sıcak bir yuvada bulunmak istemez misiniz?

“Sakaryamızda başarı, mutluluk ve tatlı anılarla dolu bir öğrencilik geçirmeniz dileğiyle”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]