Kemalettin dede muradına erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için şarkılar besteleyen, maniler okuyan 82 yaşındaki Kemalettin Karadeniz, Sakarya\'daki toplu açılış töreninde ona ulaşıp sarılmanın mutluluğunu yaşıyor.

Düzce\'nin Beyköy beldesine bağlı Çalıcuma köyünde yaşayan, çevresi tarafından neşeli ve hareketli tavırları sebebiyle "fındık faresi" lakabı ile anılan Karadeniz, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a sevgisini bestelediği şarkılarla dile getiriyor.

Karadeniz, yaptığı açıklamada içindeki sevgiyi tarif etmenin çok güç olduğunu belirterek, "Ona, anne babama nasıl bir sevgi besliyor isem aynısını besliyorum. Benim reisicumhurum bir tanedir. 15 senedir Erdoğan\'ın Düzce\'deki ve çevre illerdeki bütün mitinglerine gittim fakat görüşme imkanım olmadı. Cumartesi günü artık görüşmem gerektiğini tüm yetkililere söyledim ve görüştüm. Çok mutluyum" dedi.

Erdoğan\'a ulaşmak için birçok kez girişimde bulunduğunu fakat başarılı olamadığını anlatan Karadeniz, şöyle konuştu:

"Erdoğan, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük liderlerdendir. Onu çok seviyorum. Yanına gittim ve kucaklaştık. Bu an için ben kaç yıl bekledim bilemezsiniz. Ben 82 yaşımı bitirdim ve 83\'ten 4 ay aldım. Halen tarla, bağ, bahçede çalışıyorum. Çalışmaktan mutlu oluyorum. Bu ülkede herkes çalışmalı ki çalıştıkça ülke gelişsin. Çevremdeki herkes beni çok sever çünkü ben de onları seviyorum. Erdoğan\'dan herhangi bir isteğim yok. Ben kendisiyle görüştüm bana yeter."
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]