Kemal Öztürk: 'Yeni bir Türkiye inşa ediliyor'

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, “Yeni bir Türkiye inşa ediliyor. ‘Şah Fırat’ gibi operasyonlarla hakkını alan, dünya devleti bir Türkiye var artık. Şimdi Yeni Türkiye’yi inşa edecek kadrolara Sakarya kimleri gönderecek? Bu sefer kişisel ilişkileri, arkadaş tavsiyelerini değil, Yeni Türkiye’yi, dünya siyasetini düşünerek oy verecek Sakarya” dedi.

Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk, 1 Mart’ta yapılacak olan temayül öncesi ilçe teşkilatları ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Öztürk, teşkilat ziyaretleri kapsamında Serdivan, Adapazarı ve Akyazı AK Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. Teşkilat ziyaretleri sırasında, ilçe başkanları ve üyeleriyle görüşen Öztürk, partililerinden destek isteyerek, Yeni Türkiye’nin yeni kadrolara, şehirlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Kemal Öztürk, “Sakarya bir siyasi havza, bir siyaset ekolü olmalıdır. Cevat Ayhan gibi Ekrem Ali Can gibi siyasetçiler yetiştirmeliyiz. Türkiye siyasetinde, dünya siyasetinde etkin olacak vekiller çıkarmalıyız Sakarya’dan. Bu sefer büyük bir fırsat yakaladık, 7 Haziran’da iyi bir liste, bütünleşmiş bir teşkilatla 7-0 olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

AK Parti Serdivan ilçe teşkilatını ziyaret eden Öztürk, Sakarya’da çok güçlü bir enerji ve motivasyon gördüğünü belirterek, “İlçe teşkilatlarına yaptığım ziyaretler esnasında AK Parti’nin geleceğine ve Türkiye’nin geleceğine olan inancım çok kuvvetlendi daha da arttı. Şehrimin sokaklarında, kılcal damarlarında dolaşmak ve partinin, dava arkadaşlarımın neler yaptığına şahit olmak büyük bir kazanç benim için. Bunu da çok önemli bir tecrübe olarak görüyorum. Sakarya’da çok güçlü bir enerji, motivasyon görüyorum. Erenler’de de, Arifiye’de de birçok ilçe teşkilatında gördüğüm gibi burada da gördüm bu enerji yüzlerinizden anlaşılıyor” dedi.

Öztürk, Serdivan ilçe teşkilatı ziyareti sırasında ki konuşmasının devamında ise, “Benim hayatımı değiştiren en önemli olay Anadolu Ajansı olmuştur. Hayatımın en güzel anıları, en hüzün verici anıları da Anadolu Ajansı’nda yaşandı. Biz dünyanın ilk 5 ajansından biri olmayı hedefleyip bunu açıkladığımız zaman bize gülmüşlerdi, kimse inanmamıştı böyle bir hayale ama çok şükür dualarla biz bunu gerçekleştirdik. Şimdi başka bir hayalim daha var, oda Yeni Türkiye hayalidir. Yeni Türkiye’nin yeni kadrolara, şehirlere ihtiyacı var. Bana göre Sakarya Yeni Türkiye’ye, Dünya çapında, ülke çapında siyaset yapacak kadrolar yetiştirmelidir. Burası bir siyasi havza, siyasi ekol olmalıdır. Bana göre bu şehrin potansiyeli çok yüksek” ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Kemal Öztürk, Adapazarı İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek, ilçe başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Öztürk, “Çok güzel bir atmosfer var, ilçeleri geziyorum, teşkilatları dolaşıyorum. Uluslararası siyaset, ulusal siyaset yaptım ama ilk defa yerel siyasetin içine giriyorum. Girdiğime de çok büyük mutluyum, memnunum. Yerel siyasette ülkenin kılcal damarları diye tanımladığım yerlere gidiyorum, teşkilatımızın kılcal damarlarını görüyorum. Orada gördüğümüz manzaradan da son derece mutluyum. Yeni bir Türkiye kuruluyor, bu seferlik Yeni Türkiye’ye hangi kadroyu önereceksiniz onu düşünerek oy verin” dedi.
Son olarak Akyazı AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Öztürk, 7 Haziran seçimlerinin hayati bir önem taşıdığını belirterek, “Gördüklerim, yaşadıklarım ve hissettiklerim bana bir ömür kadar yetecek hatıralarla dolu. Şah Fırat operasyonu ile haklarını alıp uluslararası bir operasyonla kurtaracak kadar ya güçlü bir devlet olacağız. Ya da bu muhalefete koz vereceğiz, içine daralmış, içine kapanmış bir ülke haline geleceğiz. O yüzden 7 Haziran seçimleri hayati önem taşıyor çok kritik. Yeni Türkiye’yi düşünerek birini seçin. 73 tane güzel insan var, değil 7 tane 17 aday seçebilirsiniz, o kadar kaliteli adaylarımız var. Oy verirken, biz yeni kurulacak Türkiye’ye hangi kadroyu gönderiyoruz, işte bunlarda uluslararası oyuncularımız, bu da Sakarya’nın evladı diyorsunuz, lütfen bu sefer bunu düşünün. Bu sefer Yeni Türkiye’yi ve yeni ümmeti düşünün, öyle oy verip, öyle aday seçin” şeklinde konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]