Keleş, patlama yaşayan fabrikada incelemede bulundu

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş beraberindeki partililerle birlikte Geyve ilçesinde bir takım açılış ve ziyaretlerde bulundu. CHP’li Keleş Geyve’deki ilk ziyaretini Cami açılışı ile yaparken son durağı ise geçtiğimiz hafta büyük bir patlama yaşayan Venüs Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası oldu.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş aralıksız gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Geyve ilçesinde de beraberindeki partililerle birlikte bir takım açılış ve ziyaretler geçekleştirdi. Geyve ziyaretine ilçeye bağlı Köprübaşı Köyü Camii\'nin açılışına katılarak gerçekleştiren Keleş ve beraberindeki heyet buradaki hayır pilavının ardından köyden ayrıldılar. İlçe merkezinde bir marketin açılışına katılan heyet daha sonra ilçe Kaymakamı İdris Akbıyık’ı ziyaret ettiler. Keleş geçtiğimiz hafta meydana gelen patlamadan dolayı ilçe Kaymakamı İdris Akbıyık’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Keleş ve beraberindeki heyetin son durağı ise Venüs Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası oldu. CHP’lileri karşılayan fabrikanın Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Coşkun ve Hakan Coşkun nazik ziyaret için Keleş ve ekibine teşekkür ettiler. Arif Coşkun geçtiğimiz hafta yaşanan patlama ile ilgili olarak misafirlerine bilgi verdikten sonra CHP’lilere fabrikayı gezdirerek yapılan üretim hakkında bilgi verdiler.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]