Kazan'dan CHP heyetine: "Gençlere ihtiyacımız var"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde son seçimlerle göreve gelen Merkez İlçe Başkanı İlker Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Başkan Kazan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek :

Yeni şeyler söylemeliyiz

“Hem hukuk alanındaki birikimi hem de gençliğinin enerjisi ile aynı zamanda meslektaşım olan İlker Yılmaz’ın ilimize büyük katkısı olacağına inanıyorum.”

“Her fırsatta söylediğim bir şey var; Sakarya’mızın değişen yüzü gençlerle olacak… Günümüz koşullarında, değişen şartlar karşısında yeni şeyler söylemeye ve bunu gerçekleştirebilmek için güçlü bir iradeye ihtiyaç var. Bu nedenle gençlere ihtiyaç var.”dedi.

Bizi bir arada tutan değerler etrafında kenetlenmeliyiz

“Onların dinamizmi ve enerjisi bizlerin birikimleriyle birleşmeli ve yeni ufuklar açmalı. Aksi halde gidişat iyi değil. Her geçen gün daha keskin hatlarla kutuplaşıyor, bölünüyoruz. Oysa yapmamız gereken milletimizi bir arada tutan değerler etrafında kenetlenmek. Vatan gibi, bayrak gibi, Mustafa Kemal Atatürk gibi ve olmazsa olmaz anayasa, hukuk gibi…”

Birilerinin bize birlikte yaşayabileceğimizi göstermesi gerekiyor

“İşte bu noktada gençlere çok iş düşüyor. Bu kirli düzenin içinde henüz kirlenmemişken ekip olmayı birlikte çalışmayı öğrenecek ve bizlere öğretecekler! Farklı düşünceler elbet olacak. Konuşacağız, tartışacağız demokrasinin gereğidir bu. Birilerinin bize bir arada yaşayabileceğimizi göstermesi gerekiyor artık. Her geçen gün büyüyen, gençleşen bir Baro olarak gençlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz.” diyen Başkan Kazan, İlker Yılmaz ve beraberindeki heyete başarılar diledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]