Kazan: Hastalıklı ruhlar ile karşı karşıyayız

Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, sosyal medya hesabından \'Mini etek giyen kızları taciz edin ki giyemesinler\' şeklindeki sözü basına yansıyan Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz G.\'ye tepki gösterdi.

Kazan, yaptığı açıklamada, "Eğer bu haber doğruysa Özgecan\'ın vahşice ölümüne sebep olan hastalıklı bir ruh ile karşı karşıyayız demektir. Eğer bu haber doğruysa bu sözü söylediği iddia edilen kişi derhal açığa alınmalı ve bir psikiyatri kliniğine yatırılmalıdır." dedi.

Bu kişinin ruhunu ve kişiliğini zehirleyen bataklıklığın tespit edilmesi ve çözüme ilişkin sosyal politikaların belirlenmesi gerektiğini vurgulayan Kazan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Aksi halde insanları sapıklaştıran, vahşileştiren, bu sosyal, psikolojik ve düşünsel bataklıklar kurutulmadan Özgecan gibi gençlerimiz, kocası tarafından parça parça edilerek vahşice öldürülen kadınlarımız bu hastalıklı ruhların kurbanı olmaya devam edecektir."

Toplumu zehirleyen bu bataklığın kurutulması adına çözümler düşünülmeden ‘asalım idam edelim’ diyerek infial ile hareket etmenin toplumu çok daha tahrip eden bir şiddet sarmalına sürükleyeceğini dile getiren Kazan, "Tıpkı sivrisineklerle mücadele nasıl bataklığın kurutulması ile mümkünse, bu hastalıklı ruhlarla mücadele de aynı şekilde mümkündür. Aksi halde istediğiniz kadar öldürseniz, idam etseniz de bataklık haşere üretmeye devam edecektir." ifadelerini paylaştı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]