Kazada Ölen Zabıta Memuru Son Yolcuğuna Uğurlandı

Sakarya'da, dün gece meydana gelen trafik kazasında ölen Akyazı Belediyesi zabıta memuru Nazım Öksüz bugün toprağa verildi.

Cenaze törenine AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Dün gece D-100 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Nazım Öksüz için görev yaptığı Akyazı Belediyesi önünde tören düzenlendi. Öksüz'ü son yoluğunda AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Kaymakamı Mehmet Yapıcı, partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Hizmet-İş Sendikası Marmara Bölge Başkanı Mustafa Tamtekin, "Nazım kardeşimizle 19 yıldır temsilciğimizi yaptığı Hizmet-İş Sendikası'nda 16 yıl birlikte olduk. Kendisiyle sadece Akyazı'da değil Sakarya genelinde de çok başarılı çalışmalar yaptık. Böyle bir günde aramızdan ayrılmasına üzüldük" dedi.

Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise "Kendisi, belediyemizin önemli personellerindendi. Allah mekanını cennet eylesin. Ansızın aramızdan ayrılması sizler gibi beni de çok üzdü. Takdir-i ilahi. Söyleyecek söz bulamıyorum, başımız sağolsun" diye konuştu. Gözyaşlarına hakim olamayan Akyazı Belediyesi eski Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım da,
1989 yılında Akyazı'da göreve başladığında belediyeye ilk aldığı elemanların başında Nazım Öksüz'ün geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Her yerde her zaman yanımdaydı. Akyazı'ya yapmış olduğumuz tüm hizmetlerde omuz omuza bir taş koymuşsak onun katkısı var. Nazım kardeşimiz öksüz değildi. Cenabı Hakk'ın en berat gecesi dediğimiz bu mukaddes gecede vefat etmek herkese nasip olmaz. Yavrularına söylüyorum, üzülmesinler. O Allah'ına güzel bir gecede kavuştu. Bu mübarek gecede Nazım kardeşimizin beratını sağından alarak gittiğine inanıyorum. Çünkü hasta ziyaretinden dönüyordu, herkesin gönlünde taht kuran kardeşimize herkes hakkını helal etsin. Yaptığı hizmetler yaptığı hareketlerden dolayı onun defteri kapanmayacaktır. Herkes hakkını helal etsin."

Nazım Öksüz'ün cenazesi, zabıta arkadaşları tarafından Gazisüleyman Paşa Camii'ne götürüldü. Öksüz, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Akyazı Aile Kabristanlığı'nda defnedildi.

KAZA

Akyazı Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Nazım Öksüz idaresindeki 54 HF 080 plakalı otomobil, sürücünün bir köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu D-100 karayolunda takla atmıştı. Devrilen araçta sürücü Nazım Öksüz ve Necmi Avcı (37) hayatını kaybetmişti. Firdevs Karan, Ali Karan ile beş yaşındaki Gökdeniz Karadeniz de yaralanmıştı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]